Loppmarknad 11 maj


Lördagen den 11 maj står årets första breddtävlingar för dörren och tävlingarna arrangeras i samarbete med ett stort gäng breddloppssponsorer. Då planerar vi också för en fullmatad loppmarknad.
- Det finns ett väldigt stort intresse för loppmarknader generellt och vi har väldigt bra faciliteter för att ha en egen. Vi kommer ha bord i både publikhallen och på publikplats där det blir baklucke-loppis. Besökarna kan slå två flugor i en smäll, med möjlighet att fynda samtidigt som man njuter av fina travtävlingar. Jag tror det blir en riktigt trevlig lördag.

Priset för att ha ett bord (som TingsrydTravet står för) inomhus blir 50 kronor och för bil är kostnaden 25 kronor.
- Det ska vara billigt att sälja grejer och det viktigaste för oss är att det kommer ut många försäljare, så loppmarknaden blir välfylld och att det finns mycket att fynda. Med fler åskådare på plats får våra travtävlingar större uppmärksamhet och det blir också roligare för de aktiva som tävlar.

Den som vill ha ett bord på loppmarknaden kan boka plats via mejl till info@tingsryd.travsport.se. Vi välkomnar alla typer av föremål (typ kläder, antikt, böcker etc) så länge det är helt och rent.


info@tingsryd.travsport.se