Lindqvist klar för STL Sommartrav 12 juni

TingsrydTravet har nu gjort klart med Anders Lindqvist som ciceron på STL Sommartrav den 12 juni. Tillsammans med Johan Svensson kommer Lindqvist att guida travpubliken med varm hand genom tävlingskvällen, dela med sig av sina kunskaper och förhöja stämningen.


Lindqvist har genom årens lopp vunnit över 1500 lopp, däribland ett stort antal grupp I och grupp II-lopp, och kört travlopp i 22 länder. Lindqvist har med andra ord en mycket gedigen erfarenhet inom travsporten och kunskaper som få kan mäta sig med. Sedan många år tillbaka har han sin bas på Grosbois utanför Paris, men när Tingsryd bjuder på fintrav i sommar-Sverige vill ”Linkan” givetvis närvara.
- Jag brukar vara på plats i Hoting under deras travvecka och är sommarens höjdpunkt för mig, men i år blir det två höjdpunkter för mig i och med besöket på TingsrydTravet. Jag ser verkligen fram emot att åter besöka denna sommaridyll och medverka under en härlig tävlingskväll, säger Anders Lindqvist.

Tävlingskvällen den 12 juni med STL-lopp och V86-spel är TingsrydTravets största för året och banan hoppas på en storpublik.
- Det ska vara en festlig upplevelse att gå på trav och vi ska se till att ingen frivilligt väljer tv-soffan framför ett besök på TingsrydTravet den 12 juni. Vi är glada för att omtyckte Anders Lindqvist kommer vara på plats och tillsammans med Johan Svensson kommer han att höja stämningen under kvällen. Det blir en häftig tävlingsdag med tävlingar av absolut toppklass, publikaktiviteter och en inramning som heter duga, säger travbanechef Jens Oscarsson.

Lindqvist är sedan tidigare mycket välkänd för travpubliken och i vår kommer han också att synas för en bredare publik genom sin medverkan i ”Bonde söker fru – Jorden runt”.

 

 

Publicerad tisdag 26 mars 2024. info@tingsryd.travsport.se