Fredagsunderhållning på TingsrydTravet

En fin försommarkväll med V64 Xpress, utställning av maskiner och livemusik. Det är vad som väntar under Lantmännens dag på TingsrydTravet den 31 maj!


Den kommande tävlingsdagen är den enda under 2024 som vi har på en fredagkväll och då vill vi givetvis göra det lite extra festligt för våra besökare (som vi hoppas blir många!). Lantmännen sponsrar dagen och dagens publiktema blir av naturliga skäl kopplat till lantbruk. Nämnda sponsor kommer att ha en utställning med maskiner, under hela kvällen kommer det att spelas countrymusik och efter tävlingarna väntar livemusik i publikhallen. Vi har som vanligt fulla rättigheter och vi hoppas att många i publiken vill stanna kvar och umgås till trevlig musikunderhållning denna försommarkväll. 

Vi delar V64 Xpress-omgången med Bodentravet och nio lopp står på agendan, varav tre stycken går inom V64 Xpress-spelet (startlistor presenteras på måndag). Första start är klockan 18.30 och vi öppnar publikentréerna klockan 16.30. Entrébiljetterna kostar 50 kronor för vuxna och finns tillgängliga för förköp här: Travtävlingar Tingsryd 2024 - Tickster . Det går också bra att betala på plats. 

Vi ses den 31 maj!

Publicerad torsdag 23 maj 2024. info@tingsryd.travsport.se