Bröderna Djuse delar ut pris

I kväll avgörs Tingsryds Mini-Milemästare och TingsrydTravets Lilla Milemästare, våra två största ponnylopp för året. Givetvis vill vi uppmärksamma vinnarna lite extra och därför har vi bjudit in kuskstjärnorna Mats E Djuse och Magnus A Djuse att dela ut pris i vinnarcirkeln.


Mats E Djuse och Magnus A Djuse tillhör landets absoluta kuskelit och är två av sportens stora framtidsnamn. Båda har också en gedigna karriärer bakom sig som ponnykuskar och är goda förebilder för travets ungdomar. 

- Vi är väldigt glada för att Mats och Magnus kommer till TingsrydTravet i kväll och att de vill dela ut pris i varsitt ponnylopp tillsammans med våra sponsorer Totamåla Gård och Rungegårds Stuteri. De har blivit idoler för många ponnykuskar och detta blir ännu en sporre för deltagarna i respektive Milemästare. Vi har även tagit fram riktigt fina hederstäcken till vinnarna, säger travbanechef Jens Oscarsson.

Tingsryds Mini-Milemästare för kat A körs klockan 17.15 och TingsrydTravets Lilla Milemästare för kat b går 17.45 och vi hoppas att många kommer vara på plats för att heja fram våra framtidshopp.

Publicerad onsdag 12 juni 2024. info@tingsryd.travsport.se