Stötta travet i Tingsryd – bli medlem i Tingsryd Travsällskap

TingsrydTravet står inför en spännande säsong och i år vill Tingsryd Travsällskap bjuda sina medlemmar på något extra. Om du väljer att bli medlem för 2024 får du fri entré till våra tävlingar - samtidigt som du stöttar travet i Tingsryd.


TingsrydTravet fyller en viktig funktion i kommunen och regionen. Barn och ungdomar får genom travskolan och ponnytävlingar chansen till en lika rolig som meningsfull sysselsättning, närhet till hästar och möjlighet att utveckla sig själva. Aktiva inom travsporten får vidare tillgång till en av Sveriges bästa anläggningar och hästarna i sig får springa på landets mest skonsamma bana. Våra tävlingar lockar varje år tusentals åskådare och fler ska de bli de kommande åren.

Tingsrydtravet är också viktig för näringslivet, besöksnäringen, som arbetsgivare och som ett skyltfönster utåt för kommunen. Denna plats vill vi fortsätta utveckla och för ännu bättre möjligheter till att göra detta så behöver vi bli fler i Tingsryd Travsällskap. Med fler medlemmar blir vi större och starkare, och inte minst har vi bättre chans att påverka Svensk Travsport och ATG vilket utökar våra möjligheter att få fler tävlingar inklusive V75. Som medlem är du också med – om du vill - och påverkar vår riktning som travsällskap till framtiden. Bland annat har du rösträtt vid vårt årsmöte i april.

I år vill vi också bjuda alla medlemmar gamla som nya, på något extra som tack för visat stöd. Alla medlemmar, gammal som ny, får under 2024 gratis entré till samtliga av våra tävlingar. Det innefattar en STL-tävling, tre V64-tävlingar och flera bredd-dagar med publikaktiviteter. Vi är övertygade om att årets säsong kommer bli något alldeles extra!

Så nu hoppas vi att du vill bli medlem i Tingsryd Travsällskap.  Medlemsavgiften är 150 kronor för vuxen, 50 kronor för ungdom upp till 16 år, och 300 kronor för familj. Swisha belopp till 1231498351 eller sätt in på bankgiro 115-7056. Skicka sedan in namn, adress, personnummer, telefon och mail till info@tingsryd.travsport.se

Stort tack på förhand – och varmt välkommen som medlem!

Vänliga hälsningar

Styrelsen i Tingsryd Travsällskap och travbanechef Jens Oscarsson

 

 

Tävlingsdagar 2024:

Onsdag 1 maj (röd dag): V64-tävlingar med Börjes Familjedag, första start kl 13.45.
Lördag 11 maj: Breddtävlingar med loppmarknad
Fredag 31 maj: V64 Express med lantbrukstema
Onsdag 12 juni: STL Sommartrav med V86
Tisdag 9 juli: V64-tävlingar med Förenade Familjehems Familjedag.
Måndag 29 juli: Breddtävlingar (Marknadsdag i Tingsryd - mer info kommer!)
Lördag 17 augusti: Breddtävlingar (Mer info kommer!)
Söndag 8 september: Breddtävlingar (Mer info kommer!)

Publicerad fredag 16 februari 2024. info@tingsryd.travsport.se