Laddat för premiärfest

TingsrydTravets säsongspremiär med Börjes Familjedag och V64-tävlingar närmar sig med stora steg. Nu kan vi berätta att Börjes bjuder på fri entré för alla besökare!


Onsdag den 1 maj öppnar TingsrydTravet portarna för en ny spännande säsong och premiärdagen ser ut att bli en höjdare. Trots att det är drygt två veckor kvar till tävlingarna har redan flera fina hästar anmälts till V64-dagen och vi räknar med lopp av toppklass denna eftermiddag. På publikplats kommer det att bli hända mycket under dagen. Efter invigning med nationalsången, som framförs av TingsrydTravets b-tränare Ida Einarsson Nilsson, väntar en rad aktiviteter. För barnen blir det ponnykörning, käpphästhoppning, ansiktsmålning och godisregn. I samband med godisregnet kommer TingsrydTravets nya maskot att presentera sig (mer om maskoten kommer inom kort). Tävlingarna drar sedan igång klockan 13.45. 

Börjes är sponsor för dagen och nu står det klart att familjeföretaget bjuder alla besökare på fri entré! Vi hoppas att många vill komma ut till travet denna dag och inleda säsongen på bästa sätt. En härlig majdag är att vänta och vi på TingsrydTravet är mycket spända och förväntansfulla inför vad som komma skall.

Med det sagt - varmt välkomna till Börjes Familjedag den 1 maj. Publikentrén öppnar klockan 11.30.

Publicerad fredag 12 april 2024. info@tingsryd.travsport.se