Anmälan öppen för Till Start 2024

Nu har vi öppnat anmälan för "Till Start" som vi anordnar tillsammans med Svensk Travsport. Nytt för 2024 är att det blir två fysiska träffar på TingsrydTravet med coacherna Per K Eriksson och Bo Milton.


Till start är en breddsatsning som i första hand vänder sig till B-tränare och ponnytränare.  Kursen löper över hela året med två fysiska träffar på TingsrydTravet och digitala möten varje månad.

De fysiska coachträffarna är en stor del av Till Start. Coacherna Per K Eriksson och Bo Milton möter deltagarna i gäststallarna på respektive bana. Deltagarna får veckan före träffen information om vilken tid de ska ha sin häst selad och klar och med vilken nummerbricka. Brickorna delas ut i gäststallet.

Ekipagen kör sedan sina träningsjobb individuellt på banan medan coacherna noterar vad de ser. Därefter ger coacherna råd och tips till varje deltagare individuellt.

Mellan träffarna har deltagarna möjlighet att kommunicera individuella frågor med coacherna via mejl eller sms. Under vissa av de digitala mötena finns det möjlighet att ställa frågor av allmänintresse till Bosse och Pelle.

Inför de digitala mötena, som genomförs via Teams, skickas en länk till mötet ut via mejl veckan innan aktuellt möte. 

Den första digitala träffen är den 15 mars och den första fysiska träffen på TingsrydTravet blir den 20 april. Höstträffen är bokad till den 29 september.

Anmälan och mer information hittar du här: Till start (travskola.se)

Publicerad onsdag 20 december 2023. info@tingsryd.travsport.se