Så körs ponnytravet på TingsrydTravet 2024

Ponnydagarna för nästa säsong är nu spikade och Tingsrydtravet har tilldelats tre heldagar och ett par enskilda lopp som går under våra ”stora” tävlingar.


Det finns en stark ponnytradition i vår region och att det finns ett stort underlag med ponnyhästar i trakterna har inte minst visat sig i samband med våra tävlingar. I år stod TingsrydTravet värd för tre fullspäckade heldagar och det fanns förhoppningar inför 2024 om att få ännu fler race. Så blev tyvärr inte fallet men vi kommer att göra det allra bästa med de dagar som vi tilldelats av ST.

Säsongen inleds under TingsrydTravets V64 Xpress-dag den 31 maj med ett enskilt lopp och under STL Sommartrav-tävlingarna körs Mini-Milemästare (kat A) respektive Lilla Milemästare (kat B) på vår stora bana.

Bara några dagar senare, söndagen den 16 juni, är det sedan dags för vår första heldag. Nästa heldag går lördagen den 24 augusti och säsongsavslutning blir söndagen den 15 september. Det finns också planer på att köra en egen lokal tävling under säsongen om intresse finns.

TingsrydTravets ponnyprogram 2024:

Fredag 31 maj: Enskilt lopp
Onsdag 12 juni: Enstaka lopp (TingsrydTravets Mini-Milemästare respektive Lilla Milemästare)
Söndag 16 juni: Heldag
Lördag 24 augusti: Heldag
Söndag 15 september: Heldag

Publicerad fredag 8 december 2023. info@tingsryd.travsport.se