Vi söker en ny medarbetare

Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla landets mest unika TRAVANLÄGGNING belägen i Tingsryd – norra Europas enda milebana (1609 meter). Tjänsten är som TRAVBANECHEF


Den vi letar efter får gärna redan nu brinna för travsporten och finna en utmaning i att göra vår anläggning ännu mer attraktiv än i dag. Vi förfogar över en fräsch relativt nybyggd anläggning som i år firar 20 år. Sällskapet har en god ekonomi inte minst tack vare alla stöttande sponsorer och åtskilliga ideella insatser.
Från och med 2024 får vi utökat område med Växjö och Alvesta kommuner. Våra i dagsläget två olika travskolor blir från och med 2024 tre till antalet och ponnytravklubbar går från en till två. Antalet hästar och aktiva kommer i och med sammanslagningen 2024 att öka. Större område ökar också antalet tävlingsdagar. Ytterligare ett mål är att kunna utveckla andra evenemang på anläggningsområdet.
Ett exempel på detta är vår årliga Veteranmarknad, som äger rum varje år i september. Den hade 2022 runt 9 000 besökare på en dag. Detta evenemang sker i samarbete med Blekinge Classic Car Club. Utökade aktiviteter skall ske i samarbete med andra lokala föreningar.
Jobbet som blivande chef innebär stor variation med bland annat kontorsgöromål, personalansvar, marknad/kommunikation, representation, huvudansvar anläggning, sport, aktiva, medlemmar med mera. Merit som tävlingsansvarig ett plus men ej nödvändigt.

Platsen ledig fr.o.m. 1/10 2023.
Ansökan med CV skickas till: Tingsryd Travsällskap Travbanan 1 362 31 Tingsryd
Eller mail till: svenake.gustafsson@gmail.com

För ytterligare info: Ordf. Sven Åke Gustafsson, Tingsryd Travsällskap Tele: 070-659 22 39.

Välkommen att höra av dig
Tingsryd Travet.

Publicerad den 23 augusti 2023. info@tingsryd.travsport.se